Wat is de conditie van de vintage woonaccessoires? De produkten zijn soms intensief, soms amper of helemaal niet gebruikt maar altijd in goede staat. U kunt ervanuit gaan dat wij geen kapotte produkten verkopen en dat het absoluut door u zelf te gebruiken is. Wel heeft elk produkt, gezien de leeftijd van een produkt, de normale gebruikssporen. Hebt u vragen over een produkt ivm conditie en/ of gebruikssporen, aarzel niet en neem contact met ons op.

De gegeven maat bij beschrijving is voor de doorsnede de bovenkant van de vaas, schaal of....

Kan ik ruilen als ik niet tevreden ben met mijn aankoop? Ja zeker. Zie de Algemene voorwaarden

Kan het produkt in kadoverpakking worden verzonden? Dat kan zeker.
Vul op het bestelformulier het afleveradres in van de ontvanger in. Bij het factuuradres vut u uw eigen gegevens in zodat u zelf de betaal en verzend bevestigingen krijgt. Wanneer u graag een persoonlijke boodschap mee wilt sturen schrijf deze dan in het opmerkingenveld. Een apart mailtje naar ons hierover sturen is ook altijd mogelijk.

Kan ik de woonaccessoires ook eerst bekijken? Ja zeker. Wij hebben een kijkruimte waar wij een aantal keren per jaar een open-deur-dag organiseren maar op afspraak kan ook altijd.

Wat zijn de verzendkosten? Deze zijn € 4,95 via Post NL per postpakket tot 10 kilo. Voor een postpakket tot 20 kilo zijn de verzendkosten € 10,50.
Ons systeem berekent automatisch € 5,95 verzendkosten porto maar mocht er teveel of te weinig berekend zijn omdat het bv. een brievenbuspost bestelling betreft, dan wordt het teveel betaalde bedrag zo snel mogelijk terug gestort op je rekening. Voor het te weinig of teveel betaalde krijgt u hierover een aparte mail.
Voor bestellingen boven de € 60,- t/m 10 kilo zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Waarom is mijn bestelling niet, zoals andere webwinkels, mooi ingepakt? Wij proberen waar het mogelijk is om milieuvriendelijk te werken. Daarom zullen wij uw bestelling vrijwel altijd in hergebruikt pakpapier en doos verzonden worden.

Wat gebeurd er met mijn gegevens? Wij respecteren uw  privacy en daarom worden er geen gegevens aan derden doorgegeven. Wanneer u zich hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief kunt u deze ook ten alle tijden weer afzeggen.

Staat uw vraag hier niet bij, hebt u een opmerking, aarzel niet maar neem contact op met ons.

                                

eigenwijzekamer@gmail.com       
06-24255012                                             
     

© 2007 - 2024 eigenwijzekamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel