Deze voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, bestellingen en overige overeenkomsten van de Eigenwijzekamer (EWK) die tot stand zijn gekomen met u als consument doordat u als koper een bestelling plaatst via de webwinkel.
Voordat u de bestelling definitief plaats raden wij u aan altijd eerst de Algemene Voorwaarden door te lezen. 

Bestellen:
Leest u voor u de bestelling definitief plaatst altijd de voorwaarden door.
Wanneer u een bestelling plaatst betekent dit dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden zoals die beschreven staat.
Persoonlijke gegevens van onze klanten worden niet door gegeven aan derden en worden alleen door ons gebruikt  om bestellingen te verwerken.
Wanneer u ervoor kiest om de vooraf betaal methode te gebruiken dient u uw bestelling binnen 4 werkdagen over te maken op rekening:
NL 57 ASNB 8833 2055 17 tnv Eigenwijzekamer te Noordwijk.
Bij overschrijden van dit termijn wordt de overeenkomst automatisch door de Eigenwijzekamer ontbonden.
Wij staan voor eerlijke verkoop, betrouwbaarheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.
EWK kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
 

Verzenden:
Uit milieuvriendelijkheid hergebruiken wij verpakkingsmateriaal voor het toezenden van bestellingen.
Mocht u uw bestelling  willen ophalen dan kan dit op afspraak en is de betaling contant of per betaalverzoekje. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.
Voor het verzenden via Post NL is de bijdrage € 5,95 per pakket tot 10 kilo.
Tot 20 kilo is dit  € 12,50 per pakket.  
Bij bestellingen vanaf € 60,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
Wilt u het pakket "verzekerd" verstuurd hebben dan zijn de verzendkosten volgens het vastgestelde PostNL tarief.

EWK controleert al haar produkten voor deze worden verzonden en worden erna met grote zorg ingepakt. Mocht er met uw bestelling onderweg iets zijn gebeurd waardoor er een beschadiging of breuk is ontstaan laat het ons zo snel mogelijk weten per e-mail met foto van de beschadigde bestelling in het pakket. Hierna nemen wij contact met u op en zoeken wij met u naar een goede oplossing.
Mocht uw bestelling toch niet binnen één werkweek zijn afgeleverd laat het ons weten zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.
PostNL zal op ons verzoek dan een onderzoek instellen dat ongeveer 14 werkdagen zal duren. Zolang dit onderzoek aan de gang is wordt het pakket niet als "zoek geraakt" beschouwd.

Retourneren:
U hebt het recht om zonder opgaaf van reden, uw bestelling/ produkt binnen 14 dagen bij ons aan te melden voor retour. Het termijn van 14 dagen begint op de dag van ontvangst door u als consument. 
Het aanmelden voor een retour kunt u doen per mail eigenwijzekamer@gmail.com of telefoon 06-24255012. 
Bij geen gehoor aub een boodschap inspreken en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Na het aanmelden van uw retour ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Na deze melding hebt u 14 dagen de tijd hebt om uw bestelling/ produkt terug te sturen. 
Wij vragen u om zo zorgvuldig mogelijk met de originele verpakking om te gaan en indien het redelijkerwijs mogelijk is hier de originele verpakking voor te gebruiken. Schade door onjuiste verpakking/ verzending wordt aan u door berekent. 
 
Verzendkosten voor het retourneren van uw gedeeltelijke bestelling/ produkt zijn voor rekening van de koper, de PostNL vastgestelde kosten hiervoor zullen voor een pakket tot 10 kilo € 7,25 bedragen of via DPD € 5,60. Wanneer u een gedeelte van uw bestelling terug stuurt zijn de kosten voor uw rekening.
Wanneer wij alles in goede orde hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag van uw bestelling/ produkt en de gemaakte verzendkosten op dezelfde manier terug betaald als u betaald hebt. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop.
Wanneer het een gedeelte van een bestelling betreft worden er geen verzendkosten terug betaald.

Klachtenprocedure:
Wij, Eigenwijzekamer, doen onze uiterste best om u als klant een fijn winkel gevoel te geven. Maar toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over ons.
Wanneer u een klacht hebt over uw bestelling, een probleem hebt met de gang van zaken van de Eigenwijzekamer dan kunt u dit per mail kenbaar maken: eigenwijzekamer@gmail.com
U krijgt binnen 3 werkdagen een reactie op uw mail waarna wij onze uiterste best zullen doen om uw klacht op te lossen.
Komen wij er samen met u als klant niet uit dan ontstaat er een geschil en is er de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie.

Geschillencommissie:
Als consument van de Eigenwijzekamer heeft U het recht om ten alle tijde een geschil voor te leggen aan de geschillencommissie via het ODR platform.  Gebruikt u hiervoor de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

 


Januari 2023
Eigenwijzekamer te Noordwijk
KvK: 27337569
BTW: NL183865844B01

© 2007 - 2024 eigenwijzekamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel